Ženske denarnice – elegantne ali igrive?

Elegantne, usnjene ženske denarnice kakovostne izdelave so zagotovo klasika, ki bo vedno modna, vendar se za te dandanes v veliki meri odločajo predvsem tiste ženske, ki so vedno urejene poslovno in elegantno, ali pa predstavnice nekoliko starejših generacij.

Ženska denarnica

Mlajše gospe in gospodične pa imajo veliko raje nekaj več barvitosti in nagajivosti, zato so jim pri srcu denarnice, ki so še vedno kakovostne, vendar nekoliko bolj modne.

Sodobne ženske denarnice

Modna denarnicaDenarnica je postala modni dodatek, za katerega nič več ne velja, da ga uporabljamo dolga leta, temveč ga zamenjamo vsaj na dve ali tri leta – ali zaradi obrabe ali pa preprosto zato, ker si zaželimo nečesa novega. Sodobne ženske denarnice tako niso več pomanjšana verzija elegantne pisemske torbice, temveč so veliko bolj igrive in barvite. Izdelane so iz sodobnih tekstilnih materialov ali iz usnja, zaradi svoje podobe pa hitro pritegnejo pozornost. Nič več niso enobarvne, temveč porisane z rožami, portreti, motivi iz popularne kulture, nanje so natisnjene različne fotografije pokrajin, mest, portretov … Prav tako so denarnice pogosto okrašene z najrazličnejšimi dodatki, na primer obeski, ki spominjajo na bižuterijo.

Ženske denarnice tako niso več zgolj uporaben predmet, temveč modni dodatek s praktično uporabo, ki izraža naš življenjski stil. Tako lahko ženska pokaže svojo romantično osebnost ali ljubezen do cvetja, svoje hrepenenje po potovanjih, izkaže svojo naklonjenost naravi, živalim … Motivi, ki jih nosijo ženske denarnice namreč pogosto niso izbrani naključno, temveč premišljeno – z njimi povemo, kaj smo, kakšni smo, in kaj nam je blizu.

Ženske denarnice

Razlog, da so ženske denarnice postale tako pisane in čudovite, pa je še eden: ženske pogosto skočijo v trgovino ali na kavo samo z denarnico in telefonom, svoje torbice pa ne vzamejo s seboj. In takrat pride denarnica še kako do izraza – torej mora biti dejansko modni dodatek, ki se sklada s celotnim stilom, okusom in življenjsko filozofijo njene lastnice.

2 komentarja

  1. pozdravljeni
    zanimam se za denarnice ki jih prikazuje samo ni nikjer prikazana velikost notranjost in cena
    hvala