Kakovosten servis vozila na Gorenjskem

Nesreča nikoli ne počiva in različni mediji nas vsak dan bombardirajo s takšnimi in drugačnimi informacijami o različnih nezgodah na cesti. Prav vsakemu vozniku je zato zagotovo pomembno, da se na cesto odpravi varno in brez težav. Tehnično varnost vozila pa seveda dosežemo tako, da svoj avtomobil redno peljemo na servis vozil, kjer ga v roke zaupamo izkušenemu avtomehaniku. Proizvajalci vozil priporočajo, da se redni servis opravi približno enkrat na leto.

Servis vozila na Gorenjskem

Ne glede na to, koliko kilometrov ste s svojim jeklenim konjičkom že prevozili, morate ves čas skrbeti za to, da bo imel vse potrebno za varno vožnjo. Kako pogosto bo potreben servis, pa je odvisno tudi od tega, koliko je avtomobil star in kakšne tehnične posebnosti ima.

Poleg tega, da svojemu vozilu privoščite reden servis, je še kako pomembno tudi to, komu boste vozilo zaupali. Vsak od nas se namreč boji, da bo naletel na nepoštenega ter strokovno nepodkovanega »mojstra«, ki nam bo predal netočne informacije, na avtomobilu pa naredil več škode kot koristi. Na koncu pa nam postregel še z mastnim računom.

Kje poiskati zaupanja vrednega avtomehanika?

Avtomehanika Selan naj bo vaša prva izbira, kadar pomislite na servis vozila. Tam boste svojemu avtomobilu zagotovili vrhunski in dosleden servis, in sicer po konkurenčnih cenah. Pohvalijo se lahko z velikim številom zadovoljnih strank. Prav posebej so pozorni na profesionalnost in strokovno usposobljenost. Zato ste lahko prepričani, da bo avtomehanik omenjene avtomehanične delavnice odkril vse nepravilnosti na vašem avtomobilu in poskrbel za njihovo odpravo.

Servis vozilaDelovno področje avtoservisa obsega popravilo in vzdrževanje vozil. Servisno vzdrževanje vključuje čiščenje in redno skrb za motorno vozilo, nastavitev in kontrolo zavor in kretniškega mehanizma, nastavitev in kontrolo uplinjača, ventilov in vžigalne naprave, dolivanje in menjavo olja motorju, menjalniku, kretniškemu mehanizmu in diferencialu ter menjavo obrabljenih delov. Sem sodijo tudi popravila motorjev z notranjim izgorevanjem, demontaža motorja, odkrivanje napak in podobno.

Glede na zgoraj opisane naloge avtomehanika ste lahko prepričani, da strokovnjaki avtoservisa Selan svoje znanje stalno nadgrajujejo, saj obiskujejo različna izobraževanja in seminarje. »V našem servisu vozil tako nudimo vse mehanične storitve za različne vrste vozil. Najbolj pomembno pa nam je, da svoje storitve izvedemo kakovostno, saj to dolgoročno pomeni manj stroškov in več zadovoljnih strank,« pravijo pri omenjenem avtoservisu.

Lahko ste prepričani, da bo vaše vozilo v varnih rokah!

Comments are closed.