Zakaj telefon vedno pade na glavo?

Pa ne na vašo glavo, ampak zapisano nekoliko šaljivo, na svojo. Pri padcu na tla se mobilni telefon nekako vedno znajde z zaslonom obrnjen proti tlom, kar pa že ni več šaljivo, ampak precej boleče. Morda ne za napravo brez čustev, vsekakor pa za njenega lastnika in njegovo denarnico.

Padec telefona na tla

Pa tudi v primeru, ko ne pade na zaslon, so posledice na mobilnem telefonu vsekakor vidne. Še posebej takrat, ko govorimo o telefonu znamke iPhone, katerega ohišje je izdelano iz kovine. Kako preprečiti takšne praske in udarce? Enostavno in poceni. Z ovitki za iPhone.

iPhone ovitki: malo denarja, veliko varnosti

Končno primer, ko lahko rečemo, da za malo denarja dobimo veliko »muzike«. Telefon, ki je vreden kakšnega tisočaka, zavarujemo z ovitkom za dobrih 10 ali 20 evrov. Sliši se dobro in tako tudi je. Še posebej zato, ker dandanes na spletu in v trgovinah najdemo že kopico najrazličnejših ovitkov za iPhone in druge znamke mobilnih telefonov.

iPhone soft gel ovitki

Morda si ne želite kvariti videza svojega lepotca, a pomislite, kako se boste počutili, ko bodo na njem praske ali še kaj hujšega. Omislite si enega izmed ovitkov za iPhone, kakršne dobite na ilovemobi.si, ki bo vašo napravo varoval, ne bo pa skazil njenega videza. Prav tako si lahko izberete kakšen šaljiv motiv ali pa celo natisnete nanj kaj po svoji izbiri.

Ovitek za dober občutek v rokah

Poznate tisti občutek ob pogledu iz 12. nadstropja stolpnice, ko te nekoliko potegne navzdol kar samo od sebe? Podoben občutek je, ko imate v rokah dragoceno napravo, ki ni prav nič zavarovana in se zavedate, da prav vsak trenutek lahko zdrsne iz rok, z mize ali iz žepa naravnost na tla.

Soft gel ovitki za iPhone

Ovitek iz posebne silikonske mase bo ta občutek za vedno pregnal. Ne glede na to, ali bodo vaše dlani potne ali prsti otrpli od mraza, bo vaš iPhone v rokah precej varnejši, kot je bil kadarkoli prej. Poceni in odlična zaščita za vaš iPhone!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*