GoPro nastavki za adrenalina polne posnetke

Človek ne more živeti brez spominov. Včasih so spomine zapisovali v dnevnik, kakšnega pa so ujeli tudi s slikanjem portretov. Danes pa lahko trajno ujamemo trenutke z različnimi fotoaparati, ki so na tržišču, daljše spomine pa lahko ustvarimo s pomočjo videokamer. Nekoč je bila za snemanje potrebna izredno draga oprema, ki si jo je lahko privoščil le malokdo. Na srečo je danes drugače. Kamere so postale manjše, tako majhne, da jih lahko spravimo kar v žep. Predvsem pa so postale zelo priročne.

GoPro nastavki

Za različne adrenalinske posnetke so najbolj primerne športne kamere, med katerimi zagotovo ne moremo mimo omembe kamere GoPro. Ljubitelji drznih posnetkov v ugodnih ali manj ugodnih razmerah lahko z njimi prav zares ustvarijo neverjetne spomine, ki jim bodo ostali do konca življenja. Sama kamera pa je pri tem le redkokdaj dovolj, zato imajo danes športni navdušenci in lastniki GoPro kamer na voljo številne nastavke. Najrazličnejši GoPro nastavki zagotavljajo, da je uporaba kamere še veliko bolj enostavna in učinkovita, posnetki pa imajo zanimive kote in kristalno sliko.

Z GoPro nastavki lahko kamero namestimo kamorkoli

Z nosilci za kamero lahko napravo enostavno pritrdimo na katero koli površino. Na spletni strani gosport.si si lahko ogledate široko ponudbo različnih nastavkov, ki bodo še kako prav prišli različnim športnim navdušencem, saj omogočajo uporabo kamere tudi pri različnih športih. Kot boste videli, so GoPro nastavki cenovno zelo ugodni, zato ni bojazni, da si katerega izmed njih ne bi mogli privoščiti.

Nekateri nastavki vam bodo omogočili, da boste dogajanje posneli tako, kot ga vidite sami, torej iz vaše perspektive. V tem primeru lahko izbirate med različnimi pasovi, s katerimi pritrdite kamero na prsi ali glavo. S pomočjo ustreznega traku lahko kamero pritrdite tudi na zapestje ali roko ter ustvarite osupljive prostoročne posnetke iz najrazličnejših zornih kotov. Lahko pa izberete tudi nastavek, s katerim pritrdite kamero na čelado ali pa npr. na balanco kolesa. Možnosti je zares ogromno, izbira pa je seveda primarno odvisna od tega, s katero aktivnostjo se ukvarjate.

  • Elastični trak za na glavo

Spet drugi GoPro nastavki bodo poskrbeli, da boste na posnetku tudi sami. Tu naj na prvem mestu omenimo teleskopsko palico za »selfije«, s primernim nastavkom pa kamero lahko pritrdite tudi na katerikoli športni pripomoček, le obrniti jo morate tako, da boste na posnetku tudi sami.

Za kamero si lahko priskrbite tudi nastavek, s katerim bo ta postavljena stacionarno. Za to bo primerno eno izmed številnih stojal ali tripodov, ki jih ponujajo proizvajalci GoPro dodatkov.
Že veste, kateri GoPro nastavki bodo najprimernejši za vašo dejavnost? Preizkusite jih in ovekovečite čudovite prizore!

Comments are closed.