Kmetijski oglasnik je najboljše mesto za nakup rabljene kmetijske mehanizacije

Pri vsakem nakupu se je smiselno vprašati, za kakšen namen izdelek potrebujemo ter kakšno mora biti razmerje med njegovo kakovostjo in ceno. Če tako premišljeno kupujemo že vsakdanjo špecerijo, potem je več kot očitno, da je še bolj tehten premislek v tej smeri potreben, kadar kupujemo večje in dražje stvari, ki niso namenjene zgolj enkratni uporabi, temveč jih bomo uporabljali dolgoročno ali celo za vedno.

Rabljena kmetijska mehanizacija

Pameten kmetovalec, ki postavlja dobro finančno stanje svoje kmetije na prvo mesto, bo tako razmislil tudi takrat, kadar je potreben nakup strojev, orodja in vsega drugega, kar potrebuje za delo na svoji kmetiji, in marsikdaj bo prišel do spoznanja, da dejansko ne potrebuje vsega novega. Rabljena kmetijska mehanizacija je pogosto enako učinkovita in kakovostna kot popolnoma nova, ter zadosti vsem njegovim potrebam.

Kje pobrskati za rabljeno mehanizacijo?

Ne glede na to, ali iščete traktor, multikultivator, posamezne stroje ali orodja, je vedno dobro mesto za ugoden nakup splet. V kmetijskem oglasniku na spletni strani kmetijski.net boste vedno našli dobro ponudbo, organizirano v posamezne kategorije, zato bo nakup povsem enostaven. Kmetijski oglasnik omogoča oddajanje oglasov tako kmetom kot »navadnim« fizičnim osebam in tudi podjetjem, zato lahko najdete marsikaj, kar si že dolgo želite dodati med svoja orodja ali mehanizacijo, da bo vaše delo na kmetiji bolj sodobno, preprosto in učinkovito.

Kmetijski oglasnik

Kmetijski oglasnik vam omogoča, da najdete rabljene stroje, orodja in pripomočke med ponudniki iz vse Slovenije, torej precej razširi nabor, zaradi česar lahko vedno pridete do najboljše ponudbe. Rabljena kmetijska mehanizacija pa seveda ni edino, kar ponuja – poleg rabljenih traktorjev, motokultivatorjev, nakladalk, balirk, plugov in ostalih strojnih izdelkov, boste našli tudi vse drobno orodje in potrebščine za delo na kmetiji, ne glede na to, s kakšno dejavnostjo se ukvarjate. Ponudba namreč ne obsega zgolj strojev in opreme za živinorejo ter poljedelstvo, temveč tudi za gozdarstvo, sadjarstvo, čebelarstvo …

Prodajte, česar ne potrebujete

Kmetijski oglasnik vam ne omogoča zgolj nakupe, temveč lahko na kmetijski.net seveda tudi prodajate. Imate stroje, ki jih ne potrebujete in bi jih radi zamenjali za gotovino? Orodje, ki vam več ne služi? Ponudite lahko tudi semena, sadike in živali, prav tako pa lahko oglašujete najrazličnejša dela – baliranje, žetev s kombajnom, striženje ovac in podobno.

Traktor in seno

Kaj pa vaši proizvodi? Drugim kmetom lahko ponudite seno, ki ga sami ne potrebujete, ali pa potrošnikom nudite domače proizvode. Marsikdo si namreč želi domačih, slovenskih izdelkov, še zlasti, če so ti naravni. Če izdelujete salame ali klobase, jih lahko tako neposredno ponudite zainteresiranim kupcem. Če ste letos imeli tako bogato bero, da je pridelek medu presegel vaša pričakovanja in ga ne morete prodati zgolj rednim odjemalcem, ga z oglasom ponudite še drugim in si tako zagotovite nove stranke. Kmetijski oglasnik pa vam lahko pomaga tudi pri tisti ponudbi vaše kmetije, ki je nekoliko bolj butična in ne predstavlja glavne dejavnosti, na primer peka peciva, izdelava čajev, kuhanje žganja, pridelava kisa, marmelad, kompotov …

Z nekaj iznajdljivosti, z zanimivo predstavitvijo in lepo fotografijo lahko prodate prav vse, od traktorja do jajc in kuncev.

Comments are closed.